2 сент. 2007 г., 18:08

Ти неин... Аз твоя... II 

  Поэзия
916 0 0

Виждаш ли очите ми,
чуваш ли сърцето ми,
пулса му, когато съм до теб...
Виждаш знам очите й,
чуваш знам сърцето й,
само че то не тупти за теб...
Погледни ме, прегърни ме и кажи, че ме обичаш,
погледни я, отмини я, тя не те обича!

© Албена Купенова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??