17 sept 2010, 20:10

Ти ни говориш от самото начало 

  Poesía » Versos blancos
542 0 7

Ти ни говориш

от самото начало,

но ние не чуваме

и Те упрекваме, че мълчиш.

Ти се разкриваш във всичко,

от самото начало,

но ние не виждаме

и Те виним, че се криеш от нас.

Ти ни обичаш с цялата си любов

от самото начало,

но ние не усещаме любовта Ти

и в отчаяние заявяваме,

че си ни изоставил.

Господи,

отвори широко вратите

на сетивата ми, за да мога

денонощно да чувам шепота Ти,

постоянно да виждам светлината Ти,

и безсънно да тръпна от насладата

на Твоята всепроникваща любов!


© Татяна Борисова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??