7 nov 2022, 23:18

Ти пак си същият 

  Poesía » De amor
583 1 1
 Ти пак си същият

 

Във лунна нощ в небето звездно

откривам път към теб любов.

И някак странно, неусетно,

и пътят се превръща в зов.

 

Ти пак си същият, аз зная –

така красив, чаровен, фин!

Остава времето в безкрая,

а ти си тук и си любим.

 

Добра да е нощта ти, лека,

във сънищата си да си със мен!

Изпращам ти по лунната пътека

любов за идващия ден.

 

Ти пак си същият, аз зная –

очите ти така блестят,

и времето за нас е спряло,

и разстоянията се топят.

 

             Мария Мустакерска

 

 

 

 

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??