24 ene 2009, 13:02

Ти помниш ли? 

  Poesía » De amor
675 0 4
 

Ти помниш ли

 

А как започна нашта случка?

Ти помниш ли? А аз пък - да!

Кои неща от теб научих:

Пораснах ли или подетинях?

 

 

Какво научи ти за мене?

Че не съм същата на външен вид?

Любов ли във очите ми прочете,

или чу дълбоко скрития ми вик?

 

 

А аз за теб какво научих?

Че си страхотен батко и... човек!

А колко време аз те мъчих

и спрях ли въобще да мисля за теб?

 

 

От мене ти какво запомни?

Простотии колко щеш!

В моментите ми най-преломни

къде си? Тук ли си? Далеч!

 

 

Обаче вярвам в твоя Бог.

Ти вярваш ли? Във себе си поне?

Все още вдъхваш в мен живот

             и трепети в едно сърце...

© Дивата Лагуна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Ами, да и на мен не се нрави много начина, по който съм го изразила
  • хареса ми! ( с малко критика за третата строфа, но.. ) пиши, момиче!
  • Въпроси и отговори...
    Хареса ми, но си личи, че има още много да учиш.
    Но какво пък - нали човек се учи докато е жив!
  • Авритко, ми аз ти казах и на живо- харесва ми.
    Ама нали знаеш, големите имат думата!
Propuestas
: ??:??