Ти помниш ли
А как започна нашта случка?
Ти помниш ли? А аз пък - да!
Кои неща от теб научих:
Пораснах ли или подетинях?
Какво научи ти за мене?
Че не съм същата на външен вид?
Любов ли във очите ми прочете,
или чу дълбоко скрития ми вик?
А аз за теб какво научих?
Че си страхотен батко и... човек!
А колко време аз те мъчих
и спрях ли въобще да мисля за теб?
От мене ти какво запомни?
Простотии колко щеш!
В моментите ми най-преломни
къде си? Тук ли си? Далеч!
Обаче вярвам в твоя Бог.
Ти вярваш ли? Във себе си поне?
Все още вдъхваш в мен живот
и трепети в едно сърце...
© Дивата Лагуна Всички права запазени