2 nov 2007, 14:21

Ти помниш ли щурчето 

  Poesía » De amor
782 0 21
Ти помниш ли щурчето,
скрило се в нощта,
и песните-сонети -
химн за Любовта,
доверието топло,
грейнало във нас,
нечутите ни вопли,
казани без глас?...
И тайната, разкрита
в нашите очи,
възпята от стотици
влюбени щурци?...

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??