2.11.2007 г., 14:21 ч.

Ти помниш ли щурчето 

  Поезия » Любовна
751 0 21
Ти помниш ли щурчето,
скрило се в нощта,
и песните-сонети -
химн за Любовта,
доверието топло,
грейнало във нас,
нечутите ни вопли,
казани без глас?...
И тайната, разкрита
в нашите очи,
възпята от стотици
влюбени щурци?...

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??