24 jun 2007, 10:56

Ти сам го пожела 

  Poesía
775 0 16
 
Какво сега?
Защо мълчиш?
Кажи поне ,,Здравей''
Защо така?
Сърдит ли си?
Я, се по-добре засмей!

Не съм сама!
Ренуваш ли?
Толкова ли ти е тежко?
Страдаш ли?
Боли ли те!?
Лошо е да губиш нещо!

Сега върви
във своя дом.
Нали ти сам го пожела.
Да бъдеш там!
Да няма стон!
Да радваш другата жена!

© Анета Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??