5 may 2006, 14:09

Ти ще можеш ли? 

  Poesía
782 0 2

За какъв се мислиш?
Писна ми от твойте лъжи.
Отказвам да бъда играчка.
Отказвам се от твойте игри,
но трудно е де се откажа от очите ти.
Казвам трудно,
но не и невъзможно.
Ще мине време,
ще забравя.
Ще мине време и от очите ти ще се откажа.
Но не знам дали ще можеш,
дали ще ме забравиш ти.
Аз знам харесва ти да съм играчка,
но аз не съм ти кукла,
а човек с мечти.
Ще мине време,
ще те забравя,
но не зная ти ще можеш ли?

 


 

© Карина Кирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??