18 sept 2007, 20:50

ти си... 

  Poesía
1082 0 0
Ти си мисълта с, която заспивам!

Ти си сънят, който сънувам!

Ти си Усмивката на моите устни!

Ти си сълзите солени и вкусни!

Ти си мечтата за красиво и нежно!

Ти си волна птица в небето!

Ти си Човекът, стигнал до сърцето!

Ти си порив в необяснимото!

Ти си спомен от трудно излечимото!

Ти си приятел верен и мил!

Ти си вечното желание на сетивата!

Ти си болката, с която чуствам самотата!

Ти си погледът, потънал в сълзи!

Ти си нежността, която сърцето ми търси!

Ти си слънцето след дъждовен ден!

Ти си луната, радваща само мен!

Ти си истината за моето второ съществуване!


Ти си този, който обичам!

Ти си любовта, в която вечно се вричам!

Ти си човекът, изчезнал като дим!

Ти си си ТИ и за мен си незаменим!

Tu  си ми всичко...

© Нищо за никои Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??