Ти си...
Ти си слънцето в нощта,
ти си луната през деня.
Ти си мъничка звезда,
светеща със сиянието
на хиляди звезди!
Ти си моята малка
пътеводна светлина
и искам да ме отведеш
с любовта до края на света!
© Теодора Иванова Todos los derechos reservados