27.01.2013 г., 18:11 ч.  

Ти си... 

  Поезия » Любовна
775 0 3

 

 

Ти си...

 

 

Ти си слънцето в нощта,

ти си луната през деня.

Ти си мъничка звезда,

светеща със сиянието 

на хиляди звезди!

Ти си моята малка 

пътеводна светлина

и искам да ме отведеш

с любовта до края на света!

 

© Теодора Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??