Jan 27, 2013, 6:11 PM  

Ти си... 

  Poetry » Love
791 0 3

 

 

Ти си...

 

 

Ти си слънцето в нощта,

ти си луната през деня.

Ти си мъничка звезда,

светеща със сиянието 

на хиляди звезди!

Ти си моята малка 

пътеводна светлина

и искам да ме отведеш

с любовта до края на света!

 

© Теодора Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??