13 sept 2014, 20:36

Ти си I 

  Poesía » De amor
423 0 2

Моят петъчен сън

и несбъдната болка в неделя.

Телефонният звън,

дето зло и добро определя.

 

Кратък път към дома

и ръцете любими на мама.

Лъч  в беззвездна  тъма.

Самота, дето свършване няма.

 

Ти си всеки ден нов.

Кръстът, който ни чака накрая.

Ти си... просто Любов.

Друго име за тебе не зная.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??