1 ene 2022, 14:18

Ти си (Контраст) 

  Poesía » De amor, Filosófica, Otra
660 0 4

Ти си 

моята мечта,

моята надежда.

Ти си

моята искра,

магия в 

душата ми

нежна.

 

Ти си

моят 

дълбок мрак,

моята болка.

Ти си 

моят ,,враг",

моята магия

отровна.

 

Ти си 

моята илюзия

сърдечна,

моята изгубена

тайна.

Ти си

моята цел

вечна,

моята 

фантазия 

безкрайна.

 

Ти си 

моята сладка 

лъжа,

моята музика

трагична.

Ти си 

моята тъмна

светлина,

моята 

приказка 

магична.

 

Ти си

моят океан

бездънен,

моето небе.

Ти си 

моят глас

безшумен,

плач в

моето сърце.

 

Ти си 

моят непризнат 

страх,

моите звезди.

Ти си 

моят невинен 

грях,

цвета,

сълзите

в моите очи.

 

Ти си 

моята буря

безспирна,

моят 

нестихващ 

пожар.

Ти си 

мисъл стихийна,

ти си 

безкрайностранен

зар.

 

Ти си

моята Вселена,

моят ангел

чудат.

Ти си моята

игра забранена,

странник

непознат.

 

Ти си

част от моята

душа,

невидим ключ.

Ти си моята

падаща звезда,

всичко...но вече

в свят друг.

 

...

 

Ти си в мен 

заселил

се дух,

изгубих 

слово, зрение,

слух.

Но страданията 

на душата ми

чух.

А от твоето

сърце вече 

не долавям

познатия

звук.

© Майчето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Да...
  • Виновна - не, отговорна - да. Пред и за себе си.
  • Да...Честно казано и други хора ми го казаха...
    Но аз сама съм си отговорна и виновна за всичко...
  • Твърде много метафори си изхабила, мило момиче, за някого, който очевидно не те заслужава (доколкото тънък усет имам ази за тия нещица от живота). Бъди щастлива и дерзай! Знам, че е по-лесно казано, отколкото направено...
Propuestas
: ??:??