5 ago 2012, 21:17  

Ти си моят благослов! 

  Poesía » De amor
560 0 2

Ти си моят благослов!



Топлина раздавам, обич, страст, утеха,

с тихи стъпки нежно галя твоят ден,
от вечност - душите си принадлежеха,
със теб потъвам и изгарям прероден!

Късче от душата своя - ти дарявам!
Събрала е света! Искряща от любов!
И вричам ти се! Вечност обещавам!
Защото ти си моя храм и благослов!


Лъчиста

 




© ЛЪЧИСТА Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??