14 dic 2009, 11:07

Ти си моят живот! 

  Poesía » De amor
1306 0 0

Ти си моят свят!

Мисълта за теб ме подтиква

да вкуся от живота, да го обичам,

да се радвам на всичко!

Обичам есента, обагрила природата

                             в охра и злато.

Обичам вятъра и шума на падащи листа,

обичам ситния дъждец,

почукващ върху чадъра ми на цветя!

Обичам твоя глас!

Обичам и тишината между нас.

Тя е като невидима цветна

                                         мозайка,

като мост между моето и твоето сърце!

Обичам да се прибирам у дома,

да вървя сред познатите улички

и поглеждайки към облачното небе

да си мисля колко съм щастлива,

                                        че те има!

Ти си моят живот!

© Леа Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??