Ти си моят свят!
Мисълта за теб ме подтиква
да вкуся от живота, да го обичам,
да се радвам на всичко!
Обичам есента, обагрила природата
в охра и злато.
Обичам вятъра и шума на падащи листа,
обичам ситния дъждец,
почукващ върху чадъра ми на цветя!
Обичам твоя глас!
Обичам и тишината между нас.
Тя е като невидима цветна
мозайка,
като мост между моето и твоето сърце!
Обичам да се прибирам у дома,
да вървя сред познатите улички
и поглеждайки към облачното небе
да си мисля колко съм щастлива,
че те има!
Ти си моят живот!
© Леа All rights reserved.