28 nov 2009, 18:58

Ти си мъж 

  Poesía
745 0 1

Ти си очакване. И страст!

Ти си лятото и есенния дъжд,

неуловим аромат

                            на кестени

и спомен за дива ръж.

Ти си тайнствен.

                           Ти си мъж!

© Леа Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??