Nov 28, 2009, 6:58 PM

Ти си мъж 

  Poetry
818 0 1

Ти си очакване. И страст!

Ти си лятото и есенния дъжд,

неуловим аромат

                            на кестени

и спомен за дива ръж.

Ти си тайнствен.

                           Ти си мъж!

© Леа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??