31 may 2024, 7:36

Ти си просто жена 

  Poesía » Otra
296 2 6

Щом те види, и водата се поти,
на слънцето пък горещо му става,
за живот зажаднява животът
и ледът се превръща във лава.

Вятърът по котешки мърка,
планините изправят горд ръст,
времето часовете си бърка,
вечността се разпада на пръст...

Ти си просто жена, съвършенство,
нещо повече, нещо различно -
В мъжки свят, малка капка вълшебство,
ти си просто жена... ти си всичко!...

23.05.2024./30.05.2024.

© Георги Каменов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??