21 ene 2011, 18:51

Ти си различен 

  Poesía » De amor
1466 0 12

Ти си различен

 

Ти си различен,

единствен

сред толкова  

други вселени.

Светъл и топъл

сред целия студ,

обхванал света.

И истински,

толкова истински,

до болка дори.

Отвори вратата

в света ми

и влезе.

Закъсня,

но пристъпи

и си тук,

сега,

за мен.

 

© Мартина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??