21.01.2011 г., 18:51 ч.

Ти си различен 

  Поезия » Любовна
1469 0 12

Ти си различен

 

Ти си различен,

единствен

сред толкова  

други вселени.

Светъл и топъл

сред целия студ,

обхванал света.

И истински,

толкова истински,

до болка дори.

Отвори вратата

в света ми

и влезе.

Закъсня,

но пристъпи

и си тук,

сега,

за мен.

 

© Мартина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??