24 ene 2014, 16:06

Ти си виновен 

  Poesía » De amor
813 0 2

Ти си виновен, че страдам така,

когато не мога до теб да заспя,

ти си виновен, че плача със глас,

когато прибера се и те няма у нас!


Ти си виновен, че желая това,

до теб да се будя и до теб да заспя,

ти си виновен, че се влюбих така

и мисля за теб през деня и нощта!


Ти си виновника, сторил това,

да живея с усмивка отново сега,

ти си виновен, че те обичам така,

както никой друг на Света!


Ти си виновника в този живот,

причина единствена за моя възход,

ти си виновен и ти благодаря,

обичам те силно заради тази вина!

© Диана Станева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??