2 jul 2008, 8:38

Ти си замина 

  Poesía
680 0 0
Ти си замина и всичко утихна,
само аз си останах и ще чакам нощта,
ти си замина и не мога да свикна,
че си нещастна от всички наши неща.

Ти си замина без да ме чуеш дори,
колко безпомощно стена за нас,
викам през сълзи и плача със глас
но...
          без дори да ми кажеш "Прости"!

Ти си замина, а аз ще се търся,
истинско щастие ще търсиш пък ти,
бързо открий го, защото ти вече избърза,
но и така да се случи - пак ще боли!!!

© Ивайло Проданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??