Ти чувстваш ли това,
което чувствам аз?
Истина ли е,
или поредната лъжа?
Но усещам, нещо става вътре в мен -
това сърце, което бе разбито на парчета,
то отново се пробуди, за да вкуси любовта.
Ти спаси сърцето в мен,
събра отделните парчета,
залепи ги с нежно бял конец
и гравира с него твоето име.
И събуждам се със него на уста,
не знам как направи това?!
Душата моя песен пее,
свирят в мен безброй любовни струни.
Ти донесе светлината в очите ми,
ти като с огън стопли мечтите ми,
ти си принца на дните ми!
Обичам те!
Отново мога да го кажа,
Тази дума веч за мене не е мъртва.
Обичам те, ти за мен си всичко,
ти си щастието мое, миличко!
Ти си рамото, на което плача,
ти си духа, на който в трудните моменти се опирам,
ти ми открадна любовта.
А я бях скрила толкова добре...
Как успя да ме накараш отново да живея,
ти си моето момче!
Ти си мой и никой друг не ще те притежава!
Имам твоята любов, само това си заслужава!
© Ива Todos los derechos reservados
Поздрави!