- Ти спомняш ли си, шуте, Арабела?
Аз зная я от детската градина!
Основното едва си беше взела,
а в средното бе суперска бамбина!
- Да, спомням си я тази клептоманка,
по пръстени вълшебнички си пада!
Веднъж във първи клас с пъстра читанка
ме фрасна, принце, яко по главата!
- След нашият абитуриентски бал
не съм я чувал, ни съм я видял!
Ех, сякаш всичкото било е вчера!
Дали за нея нещо си узнал?
- Тя, господарю, прави кариера
в един чехословашки сериал!
© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados