10 nov 2010, 16:05

Ти така и не дойде... 

  Poesía
586 0 3

Исках те ужасно,

молех се за теб...

Трябваше ми страшно,

но ти така и не дойде...

Караш ме да съжалявам...

Да се чувствам, сякаш съм дете,
защото толкова ми липсваш,

а ти така и не дойде... 

 

Emilia - Big Big World... 



© Иви Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??