10 may 2006, 22:37

Ти тръгваш! 

  Poesía
677 0 0

Ти тръгваш!
Искам да те спра,
но нямам сили вече.
А и няма смисъл от това,
след като не ме обичаш.

Ти тръгваш!
Не,не се сбогувай.
Просто си иди,
че кажеш ли ми сбогом
ще убиеш надеждата,
че някога ще се завърнеш ти.

Ти тръгваш!
Отнемаш любовта,
но поне надеждата ми остави
за да имам стимул напред да продължа.

Ти тръгваш!
Но щом надеждата е с мене
аз ще вярвам,
че ще се завърнеш,
че любовта ще ми върнеш.

Тръгвай!
Всичко ми вземи,
но поне надеждата ми остави.

© Карина Кирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??