5 nov 2013, 23:03

Ти знаеш ли...? 

  Poesía » De amor
936 0 0

Ти знаеш ли, че някога земята била създадена от някакъв си взрив,

ти знаеш ли, че някога децата рисували са с гума и молив?

Ти знаеш ли, че някога и Господ е бил съвсем обикновен,

че нощта, колкото и да е дълга, все някога заменя се от ден,

че всичките, скандалните въпроси се задавали на четири очи,

че истинският просяк проси само хляб, а не пари?

Ти знаеш ли, че вятърът разгонва облаците в мрачни дни,

ти знаеш ли, че рана заздравява, ала от дума най-боли,

ти знаеш ли, че за една целувка хората са се убивали дори,

ти знаеш ли, че истинското чувство до гроба може да гори,

ти знаеш ли, че даже поглед стига понякога звездите да свалиш,

обичала ли си така безумно, та сякаш в огън да гориш?

Ти знаеш ли, че някога се влюбил властен  мъж във хубава жена,

 заради нея той воювал смело и се водела Троянската война?

Ти знаеш ли, че истинските думи се доказват само със сърце,

ти знаеш ли, че с теб да бъда не може нищо, ама нищо да ме спре,

ти знаеш ли, че с всичките въпроси се мъча някак да ти обясня,

че в теб се влюбих много просто, ала с тебе искам да умра!!!

© Васил Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??