Небе със светещи фенери
и тишината на вълшебна нощ.
Разтворени небесни двери
към Истината за духовна мощ.
Една звезда изгряла на небето
посрещната от ангелски тръби.
Едно послание от Бог, което
ще промени човешките съдби.
Щастлива е със свойта святост
нощта на сбъднати мечти.
Роди се Истината, светла радост
за множество изгубени души.
Навън е приказно и бяло.
Снегът искри с безброй звезди
и чувстваш, как и Дух и Тяло
променят бъдещите дни.
Прекрасна нощ на Рождество
най-светъл ден от цялата година.
Духовно чисто тържество.
Роди се, тъмнината ни отмина.
© ВИ Всички права запазени
© Гедеон Todos los derechos reservados