Тиха нощ...
Светла нощ...
Свята нощ...
В душата ми -
светла и свята
Любов,
непорочно зачената,
носена в нощи
безумни и огнени.
Господи,
на кого да я дам
тази свята любов?
...заспивам отново
чиста и бяла
в бяло мълчание...
25.12.2006г. – 03.00ч.
© Даша Todos los derechos reservados