25 jun 2011, 12:53

Тиха тъга 

  Poesía » De amor
1021 0 4

Наоколо се чува тишина,

цветове от рози преминават,

тъмна е пътеката сега,

а следите моя път очертават.

 

Може би това е самота

или щастието ценно да се влюбиш,

може би е тъжна празнота

от страха любовта да не изгубиш.

© Боряна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??