7 abr 2009, 21:38

Тихи стъпки 

  Poesía » De amor
620 0 0

Тихи стъпки

 

При мен сега със тихи стъпки идваш ти,

аз не виждам, но усещам твоята топлина.

 

Отиваш ли си ти от мен сега,

или искаш да ми кажеш нещо?

 

Друга ли твоето сърце отне от мен,

или любовта ми искрена те плаши?

 

Нима не ме обичаш вече ти,

или не искаш  любовта ми?

 

Грешила съм -

ти целуваш ме и казваш "Обичам те".

 

 

 

 

 

© Диана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??