7.04.2009 г., 21:38 ч.

Тихи стъпки 

  Поезия » Любовна
623 0 0

Тихи стъпки

 

При мен сега със тихи стъпки идваш ти,

аз не виждам, но усещам твоята топлина.

 

Отиваш ли си ти от мен сега,

или искаш да ми кажеш нещо?

 

Друга ли твоето сърце отне от мен,

или любовта ми искрена те плаши?

 

Нима не ме обичаш вече ти,

или не искаш  любовта ми?

 

Грешила съм -

ти целуваш ме и казваш "Обичам те".

 

 

 

 

 

© Диана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??