Apr 7, 2009, 9:38 PM

Тихи стъпки 

  Poetry » Love
619 0 0

Тихи стъпки

 

При мен сега със тихи стъпки идваш ти,

аз не виждам, но усещам твоята топлина.

 

Отиваш ли си ти от мен сега,

или искаш да ми кажеш нещо?

 

Друга ли твоето сърце отне от мен,

или любовта ми искрена те плаши?

 

Нима не ме обичаш вече ти,

или не искаш  любовта ми?

 

Грешила съм -

ти целуваш ме и казваш "Обичам те".

 

 

 

 

 

© Диана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??