16 mar 2007, 21:15

ТИХО!!!! 

  Poesía
523 0 7
ТИХО! Чуйте тишината!

Чувате ли как крещи?

Сякаш ражда се съдбата,

смях и викове...

Пълзи безвремието в нея,

сграбчило безброй души,

не успели да намерят

смисъл в своите съдби.

ТИХО! Покажете уважение!

Те празнуват. Може би

утре тяхното неверие,

нашите мечти ще възроди!

© Шопландия Софийска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??