25 ago 2019, 19:03

Тихо 

  Poesía » De amor
689 8 9

ще мина тихо покрай теб

и бялата ти риза ще отмъкна

ще я понося... после ще я върна

съня ти ще раздвижа със ръка

минута... две и ще си тръгна...

с букет от влюбени цветя...

 

ще се събудиш и ще ме потърсиш

усмихни се…

оставила съм ти във стих следа

 

Жени Иванова

© Jasmin Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??