16 feb 2012, 16:21

Тихо е 

  Poesía
479 0 1

Днес е тихо, не танцуват

под небето сребърни звезди.

Премръзнали мисли се чуват,

ледени тръпки в лудешки очи.

 

Всеки ден, все по-далеч,

все по-тихо и студено...

Утрото – стрела  в безумен сеч,

ще дойде изморено, отегчено...

 

Днес по-тихо е от вчера...

Утре по-тихо ще бъде от днес.

Застила мълвата студена постеля

без думи, без тайни и без адрес...

© Аз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Премръзнали мисли се чуват,
    ледени тръпки в лудешки очи.
    Много силно казано!Поздравления!
Propuestas
: ??:??