Днес е тихо, не танцуват
под небето сребърни звезди.
Премръзнали мисли се чуват,
ледени тръпки в лудешки очи.
Всеки ден, все по-далеч,
все по-тихо и студено...
Утрото – стрела в безумен сеч,
ще дойде изморено, отегчено...
Днес по-тихо е от вчера...
Утре по-тихо ще бъде от днес.
Застила мълвата студена постеля
без думи, без тайни и без адрес...
ледени тръпки в лудешки очи.
Много силно казано!Поздравления!