15 dic 2010, 14:32

Тихо... и толкова бяло! 

  Poesía
573 0 0

Зън, зън?
Не! Не е така сега...
Снегът пада тихо,

оставяйки бели следи.
Пухчета танцуват глухо,
земята пак се заледи!

На прозореца плахо заставам -
и с поглед снега проследявам...
Но какво? Къде се озовавам?
В един безкраен хоризонт...

Там, сред белия фронт!

 

Навън всичко кротко мълчи...
а аз продължавам да следя с очи:
вятър леко подухва,
купчинки сняг тихо рухват...
Играта на бели власинки,
с други думи – фини снежинки.

 



© Катерина Костадинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??