Влезе тихо във съня ми
и поседна без да се натрапваш!
Преобърна със любов света ми
и показа ми, че ме очакваш!
Сигурност ми вдъхна – да опитвам
нов живот със Тебе да градя!
Вслушваш се във моите молитви
като баща, обичащ свойта дъщеря!
Мога ли по друг път да поема,
след като със Теб съм тъй щастлива?
Не позволяваш никой да отнеме
радостта, която в мен прелива!
Грижиш се за мен, бдиш ежедневно
да не нараня нозете си дори.
Твойта безпределна нежност
чудеса в живота ми твори!
И не се натрапваш, а спокойно, тихо
влезе в мислите ми и ги завладя.
Господи, за мен единствен Ти си –
мой Спасител, Пастир мой и мой Баща!
© Галина Пенева Todos los derechos reservados