13 dic 2018, 9:49

Тихото съгласие 

  Poesía » Filosófica
374 0 1

                                         Тихото съгласие

 

Тихото съгласие в мен вика и крещи,

тихо, скрито но не само в бедни души.

Съгласие изпълнено в голяма тишина,

мълчание, тъга, страдание, болка една!

 

Крещи душата, устните мълчат сега,

сърцето чувства пулса на кръвта!

Мозъкът сякаш пулсира в моята глава,

тихото мълчание е решението засега.

 

Зъбите здраво стиснати, решетка една,

езика скрил се е зад тях, поне за сега!

 

Тихото мълчание се превърна в буря,

изригна вулкан  от мен, от  моята душа.

Думите ми са сякаш сега моят ураган,

а ръцете мои са сякаш моя боздуган!

 

Бурята в мен бушува както някога,

тихото съгласие, няма го вече сега!

Никой не го оцени, няма я и тишина,

болката винаги, изригва когато е сама!

© Валентин Миленов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??