9 abr 2012, 11:50

Тишина 

  Poesía » Otra
435 0 3

Тишина

 

Тишината

е в мистичния зов

на самотата.

Болка и нежност

в индигово безвремие.

Сакрален повик

на вътрешната ни

същност.

Тишината

е в съкровеното

докосване на сълза.

В радостта на изгрева

и сладката зрялост 

на залеза.

Тишината

е в интимната нежност

в погледа

на влюбен мъж.

 

Starkmaster (Ванко Николов)

 

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??