Красива и нежна тишината
в зелените гори,
тя гали ми душата,
за да ме успокои.
По-красива гледка
не зърнах аз преди -
като цветна плетка
от изгубени мечти.
Изплакани сълзи
за водопади служат,
и в прасковените страни
красиво лъжат.
Тишина приспивна
като нежен плат
се изнизва дивна
и ми шепне пак.
© Реджина Todos los derechos reservados