22.02.2014 г., 22:10 ч.

Тишина 

  Поезия » Пейзажна
541 0 0

Красива и нежна тишината

в зелените гори,

тя гали ми душата,

за да ме успокои.

 

По-красива гледка

не зърнах аз преди -

като цветна плетка

от изгубени мечти.

 

Изплакани сълзи

за водопади служат,

и в прасковените страни

красиво лъжат.

 

Тишина приспивна

като нежен плат

се изнизва дивна

и ми шепне пак. 

© Реджина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??