23 sept 2023, 20:06

Тишина 

  Poesía » De amor
421 1 0

Тишина...

 

Всяка нощ те търся в тишината...

Пристигам във съня ти, като гост...

Всяка нощ се взирам в тъмнината...

С мислите за теб... Изграждам мост..!

 

Всяка нощ поглеждам, към Луната...

Протягам се към нея със ръце...

Всяка нощ рисувам със Душата...

Твоя образ... Твоето лице..!

 

Всяка нощ, пътувам сред звездите...

Избирам две, от всичките безброй...

Всяка нощ те гледам във очите...

В тях откривам... Обич и покой..!

 

Всяка нощ пристигам с тишината...

Всяка нощ прегръщам те в съня...

Всяка нощ, те Любя със Душата...

Всяка нощ... С Любов над тебе бдя.!!!

 

Калоян Христов©️

(Chris Heart)

New Beginning

04.09.2022

London

© Калоян Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??