20 ago 2006, 23:57

Тишина 

  Poesía
862 0 2

Това ли беше всичко?
Ти просто си замина.
Не ти ли липсвам поне мъничко
или всичко беше само за година.

Като непознат ме подминаваш,
не се обръщаш и за миг дори.
И сметка даже не си даваш
за тъгата в моите очи.

Не каза за какво си тръгваш.
Мълчеше, не говореше с мен.
Не усети как сърцето ми изтръгваш
и как ще страдам ден след ден.

© Никол Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??