Aug 20, 2006, 11:57 PM

Тишина 

  Poetry
958 0 2

Това ли беше всичко?
Ти просто си замина.
Не ти ли липсвам поне мъничко
или всичко беше само за година.

Като непознат ме подминаваш,
не се обръщаш и за миг дори.
И сметка даже не си даваш
за тъгата в моите очи.

Не каза за какво си тръгваш.
Мълчеше, не говореше с мен.
Не усети как сърцето ми изтръгваш
и как ще страдам ден след ден.

© Никол All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??