ТИШИНА
В схлупена къщурка топла питка -
баба вечер на жаравата пече.
После времето преде във нитка -
зора от нея, утре ще тъче.
Днес жаравата е при звездите.
Питка е сребристата луна.
Грабнал съм на времето юздите –
слушам многогласна тишина...
© Мимо Николов Todos los derechos reservados
Привет!